jornada formació Professional

Coneix el món de la Formació Professional

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

La tercera edició de la Jornada sobre Formació Professional a Rubí que tindrà lloc dijous 30 de març

Serà a l’edifici Rubí Forma inclourà demostracions de tota l’oferta de Formació Professional de la ciutat i xerrades de docents i experts per orientar les persones joves i les seves famílies sobre el futur dels estudiants un cop completada l’etapa de l’educació obligatòria. La jornada s’iniciarà a les 10 h a l’auditori de l’edifici Rubí Forma amb la benvinguda de l’alcaldessa, Ana María Martínez. Després, els centres i les entitats col·laboradores oferiran tallers, demostracions i xerrades. Està previst que la jornada acabi a les 20 h.

La proposta és gratuïta i està oberta a tothom però s’orienta de manera especial a persones joves i interessades a conèixer el món de la Formació Professional

L’Institut l’Estatut oferirà demostracions del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de sistemes microinformàtics i xarxes i el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d’Administració de sistemes informàtics en xarxa. L’Institut la Serreta mostrà el CFGM de perruqueria i cosmètica capil·lar, tot i que en aquest centre també s’hi pot cursar el CFGM d’atenció a persones en situació de dependència i els CFGS d’Educació Infantil i Integració Social. L’Institut J.V. Foix explicarà la seva oferta de CFGM de tècnic en electromecànica de vehicles automòbils i el CFGS de tècnic superior en automatització i robòtica industrial. A més, l’escola d’art i disseny edRa ha preparat tallers dels quatre cicles formatius que ofereix: Assistència al producte gràfic interactiu i Serigrafia artística, tots dos de grau mitjà; i Projectes i direcció d’obres de decoració i interiorisme gràfic, de grau superior. Des del Pla de Formació Integral – Pla de Transició al Treball (PFI – PTT) es mostraran els cursos d’auxiliar d’imatge personal i auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. L’escola Regina Carmeli també serà present a la jornada amb una mostra de tres cursos de grau mitjà: Auxiliar d’infermeria, Gestió Administrativa i Conducció d’Activitats Físiques i Esportives. Aquest centre també ofereix tres cursos de grau superior: Animació d’Activitats Físiques i Esportives, Comerç Internacional i Higiene Bucodental.

Author: Catalunya Directe

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.