Conductor sota els efectes de medicaments causa dos accidents

Conductor sota els efectes de medicaments causa dos accidents de trànsit

Els accidents, que van passar al barri d’Ègara, van ser contra vehicles estacionats

Al voltant de les 3 h d’aquesta matinada, un ciutadà ha informat a la central de la Policia Municipal d’un accident de trànsit a la cruïlla del carrer d’Estanislau Figueres amb el carrer de Joaquim Costa, on el vehicle causant havia marxat del lloc sense aturar-se. Una patrulla de la Policia Municipal ha localitzat, instants després, un vehicle de les mateixes característiques indicades, just quan acabava de col·lidir contra un altre vehicle estacionat al carrer del Periodista Grané.

El conductor del vehicle ha donat negatiu en les proves d’alcoholèmia i de drogotest, però presentava símptomes d’estar sota la influència d’alguna substància. Finalment, el conductor ha manifestat que havia barrejat alcohol amb un medicament. Els agents han confeccionat el corresponent informe tècnic, inspecció ocular i presa de dades dels dos accidents, immobilitzant preventivament el vehicle causant.

Accident per encalç contra un vehicle d’autoescola

A 9.30 h d’ahir, es va sol·licitar la presència policial a l’avinguda de Santa Eulàlia ja s’havia produït un accident per encalç a un vehicle. Els fets van passar quan un vehicle d’autoescola, conduït per una alumna en pràctiques, es trobava aturada al semàfor de l’avinguda del Vallès i un altre vehicle la va colpejar. A conseqüència de l’accident, la conductora va resultat ferida, sent traslladada per una ambulància al servei d’Urgències de l’Hospital de Terrassa.

Accident de trànsit al carrer de Colom

A 11:30 h d’ahir, un ciutadà va informar d’un accident de trànsit amb ferits al carrer de Colom, a l’alçada amb el carrer d’Albinyana.

Una ambulància del SEM van assistir a la conductora d’un dels vehicles, sent traslladada posteriorment al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Agents de la Policia Municipal van acudir al lloc per confeccionar un informe tècnic de l’accident i regular el trànsit. Segons sembla, l’accident es va produir al no respectar un dels conductors el senyal d’stop del carrer de Colom.

Conductor ebri en un control policial

Al voltant de les 0.30 h d’aquesta matinada, la Policia Municipal ha realitzat un control de seguretat ciutadana al carrer de Pablo Iglésias. El conductor d’un vehicle que ha estat aturat ha mostrat signes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques. Sotmès a les proves d’impregnació, ha donat resultat positiu de 0.90 mg/l. Per aquest motiu, se li han obert diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Dos detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública

A les 1.30 h d’aquesta matinada, la Policia Municipal ha aturat un vehicle a l’avinguda de l’Abat Marcet, a l’alçada del carrer del Dibuixant Avellaneda, detectant que desprenia una forta olor a marihuana. En el escorcoll que s’ha realitzat al vehicle, han localitzat quatre bosses d’una substància, presumiblement marihuana, amb un pes total de 295,40 gr.

Les dues persones ocupants del vehicle, han estat detingudes per un presumpte delicte contra la salut pública.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.