Conductor detingut i dos motoristes accidentats

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Un conductor és detingut després de negar-se a realitzar les proves d’alcoholèmia i dos accidents de motoristes a durant el dia i la nit de dilluns

Un conductor detingut ahir i dos motoristes van patir un accident. A les 3.30 h d’avui dimarts, el conductor d’un turisme que circulava per la Rambla d’Ègara ha perdut el control del vehicle en arribar a l’alçada del Mercat Municipal i ha pujat al passeig central fins a impactar amb un arbre. Dues dotacions policials han acudit al lloc i han observat que el conductor accidentat, que ha resultat il·lès, presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, donant un resultat de 0,97 mg/l. en la prova estimativa que se li ha realitzat.

Posteriorment, el conductor s’ha negat a realitzar les proves de precisió a les dependències policials, motiu pel qual ha estat detingut per un presumpte delicte de desobediència. La Policia Municipal realitzarà diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i per negar-se a realitzar les proves d’alcoholèmia.

Motorista ferit en un accident al carrer de Bages

Sobre les 16 h de dilluns, a la cruïlla del carrer de Bages amb el carrer de Colom, un turisme i una motocicleta es van veure implicats en una col·lisió en no respectar un dels conductors el senyal de cediu el pas que li afectava. En l’accident va resultar lesionat el motorista, que en primera instància va ser atès al lloc dels fets per un metge fins que va arribar una ambulància i el va traslladar al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb ferides lleus.

Motorista xoca contra un vehicle estacionat

Al voltant de les 0.00 hores d’avui, el conductor d’una motocicleta que circulava pel carrer de Wagner, entre els carrers de Joaquim Costa i de Pau Marsal, ha perdut el control del vehicle i ha xocar amb un vehicle estacionat. Una dotació ha acudit al lloc dels fets, on ha observat que el conductor, que ha resultat il·lès, presentava una clara intoxicació etílica. Per aquest motiu el conductor ha estat sotmès a les proves d’alcoholèmia, donant un resultat d’1,31 mg/l. La Policia Municipal realitzarà diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari