Comença el FemSala 2018

Comença el programa FemSala 2018 de música als Amics de les Arts

Encetem la tercera edició del Fem Sala, amb 10 espectacles de petit format: 2 concerts, 2 espectacles familiars i 6 espectacles de teatre amb noms importants de l’escena catalana com ara Sergi Mateu, Òscar Intente, Fina Rius i Imma Colomer, Frederic Roda,

Comencem aquest dissabte amb el primer dels concerts, amb Íngrid Cusidó i Julia Dowgiallo. Les entrades per els 10 espectacles es poden comprar a Amics de les Arts i Joventuts Musicals, reservar-les al 93 785 92 31 o bé a www.tictactiquet.com

Aquest és el programa sencer del FemSala2018:

  • 3 de febrer –a les 21.00h. Sonates per a violí i piano. Amb Ingrid Cusidó i Júlia Dowgiallo. Recull de sonates per a violi i piano molt conegudes.
  • 18 de febrer – a les 18.00h. Puig i Cadafalch, un croquis. Un monòleg interessant i emotiu, amb Sergi Mateu, a partir d’una dramatúrgia feta a mida, especialment per a l’ocasió, per Marc Rosich, que també en firma la direcció.
  • 24 de febrer -a les 21.00h. Hem escollit. Amb el subtítol de Vinguts del que fórem, restem el que som, aquest és el nou recital de poemes a càrrec d’Òscar Intente, actor compromès, precís i apassionat de les paraules. De i amb Òscar Intente.
  • 3 de març – a les 18.00 i a les 21.00h. Cendres, cartografia de l’exil·li. Des d’una perspectiva purament de ficció, es reconstrueixen tres històries de vida. Tres experiències. Tres recorreguts geogràfics de l’exili provocat per la Guerra Civil. Són les vides de tres dones anònimes. Dones que probablement mai no varen existir, però que condensen i sintetitzen centenars d’altres històries. Companyia La Polar, amb direcció de Xavier Martínex Soler.
  • 4 de març -a les 12.00h. Afina Serafina amb el Cirquet Confetti. Espectacle de pallasses de petit format, amb música, malabars i màgia. Edat recomanada: de 3 a 7 anys
  • 10 de març -a les 21.00h. Ismene. Ismene, va ser dels únics testimonis que va sobreviure a la tragèdia atroç de la seva nissaga en l’antiga Grècia. Quan accepta el repte de la invitació a la conferència, no ho fa amb la intenció de justificar els seus actes, si no, per trobar respostes a les qüestions que l’agiten i la consumeixen. Interpretat per Fina Rius i amb direcció d’Imma Colomer.
  • 11 de març -a les 18.00h. Trio Delphos amb Marta Pons, violoncel. Jordi Matas, piano. Òscar Vilaprinyó, violí.
  • 17 de març -a les 12.00h. El regal. Espectacle familiar, amb les titelles de Pengim-penjam.
  • 17 de març -a les 21.00h. Divines seduccions. Amb Arnau vilardebò. El poble grec, amb ironia i humor, va inventar i reinventar les divinitats, mirant-se a si mateix al mirall. Escoltarem històries amb idees ben aprofitables: encerts i errors de Zeus, Hera, Sèmele, Metis, Persèfone, Adonis, Afrodita, Eos, Orió, Perseu o potser d’altres. Tot un compendi de lliçons de la Mitologia Grega sobre l’art de la seduccció.
  • 18 de març -a les 18.00h a la Sala Crespi, L’Auca del senyor Esteve, de Santiago Rusiñol El clàssic de Rusiñol en versió de Santi Sans, a càrrec del grup Quatre per quatre, de Granollers, amb direcció de Frederic Roda

Author: Maria Miralda i Escudé

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada