CN Terrassa i CF Pueblo Nuevo col·laboraran junts

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Conveni de col·laboració entre el Club Natació Terrassa i el CF Pueblo Nuevo 2002 per aquesta present temporada i tres temporades més

El Club Natació Terrassa i el CF Pueblo Nuevo 2002 han signat un conveni de col·laboració per tal d’estrènyer la relació entre ambdues entitats en matèria futbolística. L’acord té una vigència de tres temporades i l’actual.

El conveni contempla que el CN Terrassa incentivarà que els jugadors que finalitzin la seva etapa al club en categoria juvenil tinguin com a primera opció per seguir jugant el CF Pueblo Nuevo 2002, el primer equip del qual milita actualment a Tercera Catalana. Així mateix, el CN Terrassa oferirà als jugadors que, per diferents motius, no tinguin cabuda en els equips de l’entitat la possibilitat d’incorporar-se als equips del CF Pueblo Nuevo 2002.

Una secció amb més de 300 jugadors

La secció de futbol del CN Terrassa compta actualment amb 315 jugadors distribuïts en 24 equips (dos juvenils, tres cadets, tres infantils, cinc alevins, quatre benjamins, cinc prebenjamins, un debutant i un patufet).

La secció organitza anualment el Torneig Internacional de Futbol Base, del qual s’han celebrat ja vint-i-quatre edicions, un torneig de prestigi consolidat en el calendari de pretemporada de les categories inferiors, i el Torneig de l’Escola de Futbol, del qual se n’han dut a terme vint-i-tres edicions, i que s’adreça als més joves de la secció (benjamins, prebenjamins i patufets).

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari