El club posa a la venda la bufanda del Terrassa FC per només 10€

El club posa a la venda la bufanda del Terrassa FC per només 10€ a les oficines del club per donar suport a l’equip davant l’Ontinyent

Les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa ja venen la bufanda del Terrassa FC. Coincidint amb la primera ronda dels ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió B que el Terrassa FC jugarà contra l’Ontinyent CF (l’anada el 20 de maig a les 19h a El Clariano i la tornada a Terrassa el 28 de maig a les 17h), el club treu a la venda la bufanda més terrassista a un preu de només 10€.

Aquells aficionats que vulguin adquirir la seva bufanda a Ontinyent, tindran l’oportunitat de comprar-la també a El Clariano. El club portarà algunes unitats per vendre-les a aquells terrassistes que vulguin fer encara més vermella la més que previsible marea vermella que envairà el camp de l’Ontinyent CF.

La bateria externa, per només 15€

Si dissabte viatges amb l’autocar dels aficionats fins a Ontinyent és molt probable que el teu smartphone es quedi sense bateria, que el Twitter, el Facebook i l’Instagram treguin fum. No et preocupis, que a terrassista no et guanyi ningú. Les oficines del Terrassa FC també venen la bateria externa del club per només 15€. Serà la teva millor aliada!

La bufanda i la bateria externa del Terrassa FC es poden comprar a les oficines del club, que tenen el següent horari: de dilluns a divendres de 10.00h a 13.30h i de 16.30h a 20.00 i els dissabtes de 10.00 ha 13.00h.

Author: Redacció d'Esports de Terrassa

Esports Terrassa
esports@terrassanoticies.com

Deixa un comentari