Ciutadans sol·licita noves mesures de transparència

Ciutadans de Terrassa sol·licita adoptar noves mesures de transparència a l’Ajuntament de Terrassa, segons ha afirmat Javier González

Ciutadans de Terrassa ha sol·licitat adoptar noves mesures de transparència a l’Ajuntament de Terrassa. El portaveu de Cs, Javier González, assegura que “cal garantir que no es produeixen incompatibilitats entre l’activitat pública i privada dels membres de l’equip de govern

El portaveu del grup municipal Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, presentarà una proposta en el proper Ple en la qual demana adoptar noves mesures de transparència, i així garantir el màxim possible que no es produeixen incompatibilitats entre l’activitat pública i privada dels membres de l’equip de govern.

Per aquest motiu, González ha manifestat que Ciutadans proposa que els integrants de l’equip de govern amb compatibilitats aprovades en Ple “deuran justificar el dia 31 de desembre de cada any, l’ús i la remuneració de les trenta hores autoritzades per al desenvolupament d’activitats privades“.

Així mateix, González ha recordat que aquesta informació “s’haurà d’incloure al portal de transparència de l’ajuntament de Terrassa“. L’objectiu d’aquestes noves mesures és “garantir al màxim possible la finalitat de les compatibilitats atorgades als regidors que fan ús de les 30 hores aprovades“, ha subratllat González.

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada