Ciutadans proposa elaborar un pla per fomentar la lectura

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El portaveu municipal  de Ciutadans de Terrassa Javier González proposa elaborar un pla per fomentar la lectura en tots els públics

Ciutadans vol fomentar la lectura. El portaveu del grup municipal Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha manifestat que presentarà en la propera Junta de Portaveus un acord per a l’elaboració d’un pla de foment de la lectura, coincidint amb aquest mes d’abril en el qual se celebra la Diada de Sant Jordi.

González ha assenyalat que és important “reivindicar la lectura en totes les etapes del sistema educatiu, i també entre la població adulta“. És per això que, des de Cs Terrassa es proposa que s’ampliï el servei de ‘Bibliopunto’ en la piscina de Vallparadis en horari d’estiu; deixi de ser temporal el servei de ‘Bibliopunto’ de Can Parellada i passada a ser estable; s’estudiï la possibilitat d’engegar una plataforma de préstecs digital; s’estableixi col·laboració entre la xarxa de Biblioteques municipals i l’Arxiu Municipal; es realitzin concursos literaris; i s’apliquin totes aquestes mesures també als centres cívics, casals i centres de dia.

Seguint amb aquesta línia de mesures, González ha aprofitat per instar també a la Generalitat al fet que s’incrementin les hores de lectura en l’ESO, i especialment en Batxillerat, per “aconseguir estimular l’hàbit de lectura entre els adolescents“. Per tot això, González ha subratllat que “és necessari que s’elabori aquest pla de foment de la lectura al llarg del 2017“.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari