Ciutadans vol transformar el Casal de Can Parellada

Ciutadans de Terrassa insta a l’Ajuntament a transformar el Casal de Can Parellada en Centre Cívic a través del seu regidor David Aguinaga

Una transformació al Casal de Can Parellada. El regidor del grup municipal Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, David Aguinaga, ha anunciat que en la propera Junta de Portaveus Cs instarà al ‘Area de Serveis Generals i Govern Obert’ a “iniciar els tràmits pertinents per transformar el Casal de Can Parellada en Centre Cívic”.

Així mateix, ha proposat un estudi tècnic del centre i del seu entorn amb l’objectiu de “ampliar la superfície actual, usant per a això els terrenys adjacents”, que són propietat de l’associació de veïns.

David Aguinaga ha apostat per adequar l’equipament del casal amb nous serveis: “és necessari un centre de suport al CAP, una sala de lectura i un espai de magatzem per a les entitats veïnals”. I ha afegit que, “encara que el centre està actualment operatiu, s’ha quedat totalment obsolet”. Per això, ha insistit en la necessitat de “millorar la qualitat de vida dels veïns d’aquesta zona de difícil accés”.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.