Cinc detinguts per forçar un habitatge

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Cinc detinguts per un presumpte delicte de danys i usurpació

Els fets han tingut lloc aquesta matinada al carrer del Besòs

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquesta matinada cinc persones que presumptament acabaven de forçar un habitatge al carrer del Besòs, a les Arenes–la Grípia–Can Montllor. Al voltant de les 0.45 h, un veí d’un bloc de pisos d’aquest carrer ha informat la Policia Municipal que sentia sorolls en un pis buit, i sospitava que es podia tractar d’una ocupació.

Els agents desplaçats al lloc han trobat cinc persones que inicialment han fugit però han pogut ser interceptades. Els components de la dotació policial han vist signes de violència als accessos a l’habitatge: la porta presentava els dos panys trencats, les barres de seguretat doblegades i el bastiment danyat. La finestra del balcó tenia el pany de la reixa trencat i la finestra de la cuina, que dona al pati, també tenia el pany trencat i estava despenjada. A l’interior del pis, els agents han trobat les eines que presumptament s’han utilitzat per forçar els accessos.

La Policia Municipal ha contactat amb la propietària de la vivenda, la qual ha manifestat que aquesta es troba en venda i estaven fent la mudança. Al lloc s’ha personat un manyà per encàrrec de la companyia asseguradora de l’habitatge, qui ha procedit a tancar de nou els accessos al pis. Els agents han detingut les cinc persones identificades per un presumpte delicte de danys i d’usurpació, i han instruït diligències judicials per aquest motiu.

Tall de trànsit del carrer de Sant Jaume pel sanejament d’una façana

Ahir dimecres, cap a les 8 h, un ciutadà va informar la Policia Municipal que estava caient l’arrebossat de la façana d’un edifici del carrer de Sant Jaume. Una dotació de Bombers va procedir a sanejar la façana mentre els agents tallaven el trànsit per garantir la seguretat i facilitar la tasca dels bombers. L’empresa Eco-equip es va personar també al lloc per netejar la via.

Accident entre un turisme i una motocicleta a l’avinguda del Vallès

Ahir, a les 8.15 h, el servei d’emergències 112 va informar la Policia Municipal de Terrassa d’un accident de trànsit entre una motocicleta i un turisme a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer del Jiloca. Al lloc es van personar diversos motoristes de la Policia Municipal i una ambulància, la qual va traslladar el conductor de la motocicleta al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. L’accident va passar en canviar de carril el turisme sense adonar-se de la presència de la motocicleta.

Col·lisió per encalç al carrer de Colom entre una motocicleta i un turisme

Ahir, a les 17.30 h, el servei d’emergències 112 va informar la Policia Municipal de Terrassa d’un accident de trànsit entre una motocicleta i un turisme al carrer de Colom, sota el pont de l’autopista C-58. Al lloc es va personar una patrulla de la Policia Municipal i el Servei d’Emergències Mèdiques. El conductor de la motocicleta va ser assistir in situ i posteriorment traslladat al servei d’urgències de l’Hospital Mútua de Terrassa. Els fets van passar quan el turisme es va detenir per cedir el pas a una persona que creuava pel pas de vianants, i la conductora de la motocicleta va impactar amb la part davantera de la motocicleta en la part de darrere del turisme.

Atropellament al carrer de Faraday a l’alçada del carrer del Doctor Ullés

A les 18 h d’ahir, el servei d’emergències 112 va informar a la Policia Municipal de Terrassa d’un atropellament al carrer de Faraday, a l’alçada del carrer del Doctor Ullés. Al lloc es van personar motoristes de la Policia Municipal i una ambulància, la qual va traslladar al vianant ferit al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. L’accident va passar perquè el turisme que circulava pel carrer de Faraday, a l’alçada del carrer del Doctor Ullés, no va veure amb antelació que estava creuant un vianant per un pas degudament senyalitzat.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari