El Cercle TIC reuneix a Castellbisbal un centenar d’empreses

El Cercle TIC reuneix a Castellbisbal un centenar d’empreses

El Cercle de Directors TIC ha organitzat la seva III Jornada de networking i col·laboració entre els membres de la xarxa a les instal·lacions de la multinacional Celsa Group a Castellbisbal.

La jornada ha comptat amb la participació dels responsables IT de Celsa que han explicat com funciona un departament informàtic de gran envergadura i han compartit les seves opinions sobre el futur de les empreses en el marc de la transformació digital.

Joan Ral de Celsa Group
Joan Ral de Celsa Group

El responsable de transformació organitzacional de MANGO i coach en Agile-Lean, Xavier Albaladejo ha explicat el funcionament de l’Agile, un mètode de treball d’empreses molt més ràpid i àgil que algunes formes organitzacionals tradicionals.

L’acte ha comptat amb la presència de responsables d’informàtica d’empreses molt diverses entre elles Casa Tarradellas, Mediapro, HP, Taurus i el Sincrotró Alba.

El Cercle de Directors TIC organitza aquestes jornades perquè els CIOs puguin trobar sinèrgies i col·laborar així com conèixer la gestió IT d’empreses de varis sectors.

Author: Comunicació CTIC

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.