Les CAV se sumen a la convocatòria de diumenge

Les CAV se sumaran a la manifestació de Terrassa “S’escriu aigua, es llegeix democràcia” en defensa de la gestió de l’aigua pública i democràtica

Des de les CAV s’ha valorat que el procés de remunicipalització del servei d’abastament d’aigua en el que es troba Terrassa és molt important i cal deixar palès que la defensa a la democràcia és fonamental, així com el control dels serveis públics per part de la ciutadania. L’exemple de Terrassa demostra que aquest control popular, mentre el servei estigui en mans privades, no serà possible i cal fer el pas definitiu a la gestió pública de l’aigua.

Josep Maria Osuna, alcalde de Ripollet i membre de Decidim Ripollet, ha declarat que “Un servei com és el de l’aigua, indispensable per la vida, no pot estar regit sota la màxima del benefici econòmic”.

S’ha animat a que la convocatòria traspassi l’àmbit local i sigui una manifestació que traspassi l’àmbit local, que s’aprofiti la jornada reivindicativa per participar-hi des de totes les ciutats del Vallès i que tingui un caràcter nacional. Maria Sirvent, regidora de CUP Terrassa, ha remarcat l’importància de la participació ciutadana: “Fem una crida a participar de la manifestació sent conscients de la importància que té en termes de transformació social, el fet que la ciutadania recuperem la capacitat de decisió respecte a el servei d’abastament d’aigua”

La manifestació convocada per Taula de l’Aigua de Terrassa i Aigua és Vida té el suport de més d’una norantena d’entitats i col·lectius, entre elles, les Candidatures Alternatives del Vallès.

Author: Redacció de Terrassa

Redacció Terrassa Notícies
redaccio@terrassanoticies.com

Deixa un comentari