Casal d’estiu a Mugendo

El gimnàs Mugendo ja té obertes les places per al seu casal d’estiu que tindrà lloc del 22 de juny fins al 31 de juliol per a nens entre 3 i 12 anys

Mugendo ja té obertes les places per al seu casal d’estiu que tindrà lloc entre els mesos de juny i juliol, concretament a partir del dia 22 de juny fins al 31 de juliol. El gimnàs disposarà d’aquest casal per a nens i nenes entre 3 i 12 anys i es podran gaudir de diferents activitats: guerres d’aigua, classes d’anglès a una acadèmia, tallers, piscina, reforç escolar, manualitats, intercanvi intergeneracional, i visites com per exemple a la granja aventura park, a l’Ajuntament o al Tibidabo.

En quant als preus, hi ha diferents opcions i horaris i si, a més, algú fa les cinc setmanes possibles, el gimnàs regala els dies 22 i 23 de juny i el 31 de juliol. Cal recordar que qualsevol activitat que inclogui entrada s’haurà d’abonar.

Opció 1 (per setmana)

De dilluns a divendres en horari de 9 a 13 hores. 40 euros

Opció 2 (per setmana)

De dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. 50 euros.

Opció 3 (per setmana)

De dilluns a divendres en horari de 9 a 17 hores amb dinar inclós. 110 euros

Mugendo també disposarà d’horari d’acollida als nens amb un preu de 3 euros en horari de 8 a 9 hores. Per a més informació podeu contactar al telèfon 931154635 o al 673377236 o bé a través d’email a terrassa@mugendo.es.

Author: Redacció d'Esports de Terrassa

Esports Terrassa
esports@terrassanoticies.com

Deixa un comentari