Carme Forcadell visita el Club Egara

Visita de Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, al Club Egara en un cap de setmana molt especial a la secció femenina del club

La presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell, va visitar el Club Egara en un cap de setmana molt especial per al hockey ratllat, especialment en tota la línia femenina. Forcadell va presenciar en directe la victòria de l’Egara DHF en el derbi contra l’Atlètic Terrassa (3-1), que significava la cirereta final al Totes som Ratllades.

Juntament amb la presidenta del Parlament, que va compartir l’experiència a les seves xarxes socials, també van assistir a la llotja amb el president del Club Egara, Pere Marcet, el president de la RFEH, Santiago Deo, el president de la FCH, Narcís Carrió, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Dani Nart, el president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella i el president de l’Atlètic Terrassa, Josep Maria Biosca. En clau ratllada, a més, també hi van ser el vicepresident Martí Lloveras i el gerent de l’entitat, Joan Gabarró, entre d’altres.

Sis anys del Tots som Ratllades

La victòria contra l’Atlètic Terrassa per 3-1 va significar la culminació d’un cap de setmana exitós després de que dissabte tota la línia femenina del club s’impliqués en el #TotesSomRatllades per sisè any consecutiu. Dissabte la jornada va començar amb un dinar, a la tarda es va celebrar un torneig dividit en dues categories i, a més, es van organitzar jocs, tallers i un berenar que es va allargar. El ‘Totes som ratllades’ pretén potenciar el hockey femení del club i ensenyar des de les més petites els valors de l’Egara DHF.

Author: Redacció d'Esports de Terrassa

Esports Terrassa
esports@terrassanoticies.com

Deixa un comentari