Cap de setmana exigent pel Juvenil A

El Juvenil A s’inicia setmana de lliga després d’un cap de setmana exigent

El jove A ha iniciat, aquest dilluns, el primer entrenament de la primera setmana de la Lliga

Aquest dissabte l’equip de Dani López posarà inici al llarg viatge de la nacional 2017-2018 a les 17h al estadi del Palamós

Dijous passat l’equip va jugar contra el Fruitosenc, equip que milita a la tercera catalana, a l’equip es va resoldre el partit amb èxit amb un resultat de 6-2 a favor dels de Can Jofresa. El cap de setmana l’equip va jugar davant el Sants UE, equip de primera catalana i un clar candidat a estar a la taula alta, el Juvenil A del Jabac tot aguantant la major part del partit 1-1, a les finals finals l “Equipa Barceloní es va endur el partit per 1 gol a 3.

Aquest dimecres a les 20:00 el conjunt dirigit per Dani López, tindrà l’última prova davant el primer equip del CP Sant Cristòfol (Primera Catalana) abans d’iniciar dissabte la competició oficial.

El Juvenil es tanca una bona presa, tot i que l’entrenador de l’equip valora, que “Tot fa una bona presa de premsa, el dia a dia i el partit a partit marcarà on ha de ser l’equip”. López valora el Palamós com “una equip amb ofici, amb experiència, físicament potents i que sabem de què va jugar al seu estadi”, pensa que serà “un partit molt competitiu i que l’equip haurà d’estar aturat i al seu nivell òptim Si volem portar els 3 punts a Can Jofresa “.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: UFB JABAC TERRASSA

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.