Canvis a l’equip de govern de Jordi Ballart

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

L’Alcalde Jordi Ballart fa canvis a l’equip de govern, on es poden trobar noms que pugen i noms que baixen

Jordi Ballart fa canvis a l’equip de govern de l’Ajuntament de Terrassa. Nous moviments a l’estructura de l’Ajuntament on es poden veure noms que pugen en quant a poder, i noms que baixen, a més de canvis en les regidories. El principal d’aquests és Alfredo Vega, qui pasa a ser el número 2, és a dir, l’home fort.

Però no acaba aquí. Ballart ha presentat més canvis, i d’alguns molt  sorprenents. Les persones que han guanyat amb aquestes noves adjudicacions són Lluïsa Melgares, Marc Armengol i Noel Duque. Aquests noms ara ocupen, respectivament, els següents llocs: Tercera Tinenta Alcalde de drets socials i serveis a les persones; quart tinent alcalde de territori i sostenibilitat; i comunicació i premsa. Per contra, també apareixen noms que baixen i perden pes, com són Rosa Maria Ribera i Maruja Rambla, quines deixen la tinença d’alcaldia i de seguretat respectivament.

Alfredo Vega, a més de ser primer tinent d’alcalde, s’encarregarà de la regidoria d’Aigua en un moment molt del·licat, ja que en l’actualitat s’està municipalitzant el servei. A la roda de premsa, Ballart va estar acompanyat dels portaveus Alfredo Vega, del PSC, i de Miquel Sàmper, de PdeCat. A més, aquestes tres persones, l’alcalde, Vega i Sàmper, seran els encarregats de la Comissió Política Estratègica de Ciutat, com el propi alcalde ha anunciat.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari