Bolca un turisme després de sortir-se de la C-16

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Bolca un turisme després de sortir-se de la C-16 i al conductor es van instruir diligències penals per conduir sota els efectes de l’alcohol

Bolca un turisme a la C-16.A les 6.30 h de diumenge, un particular va informar a la Policia Municipal que un vehicle havia bolcat al carrer de Carrasco i Formiguera, després que el seu conductor se sortís de la via provinent de l’autopista C-16. Des de la central es van activar els serveis del SEM i dues unitats policials que van acudir al lloc dels fets. Els agents van observar que el conductor i el seu acompanyant es trobaven fora del vehicle i que aquest últim estava sent atès pel personal sanitari de l’ambulància, tot i que no va ser necessària la seva evacuació a cap centre mèdic.

Els agents van observar símptomes d’haver ingerit alguna substància alcohòlica en el conductor, per la qual cosa va ser sotmès a les proves de detecció d’alcohol en un etilòmetre estimatiu, donant un resultat positiu de 0,55 mg/l. Els agents van traslladar al conductor a les dependències policials, on hi ha l’etilòmetre de precisió, on novament va donar taxes d’alcoholèmia de 0,62 mg/l i 0,57 mg/l. Els agents van considerar que el conductor, que va resultar il·lès, podria estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit. Una grua municipal va retirar el vehicle de la via i el va deixar mecànicament immobilitzat en un carrer adjacent, a l’espera de ser recollit per una grua de la seva companyia asseguradora.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari