Arriba el II Gran Premi Corvi Ciutat de Terrassa

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El Corvi Club Ciclista organitza per segon any consecutiu el Gran Premi Ciutat de Terrassa aquest proper 22 d’abril amb una distància de 121 km

El Corvi Club Ciclista organitza la segona edició del Gran Premi Corvi Ciutat de Terrassa aquest 22 d’abril amb la intenció de, com a mínim, igualar l’èxit de la seva primera edició i continuar fent crèixer la passió pel ciclisme a la ciutat. Una cursa que té prevista la seva sortiva a les 15:30 hores i una arribada al voltant de les 18 hores. El lloc, tant de sortida com d’arribada, és l’Avinguda Béjar i comptarà amb un recorregut de 121 quilòmetres. A més, aquesta edició es puntuable per la ‘Gran Clàssiques – Trofeu Joan Casadevall”.

Ja en la seva primera edició es tractava d’una prova puntuable al rànquing màster 30 i de més de 105 quilòmetres. La carrera, amb quatre ports, va acabar amb la victòria de Josep García, del Corvi Club, que a més va guanyar la carrera per equips.

El Corvi Club Ciclista neix a Terrassa de la mà de l’empresa Corvi, qui fabrica roba per a ciclistes, al gener de 2016. El club, de fet, està format per la familia de qui és l’empresa i consta de 60 corredors en categoria masculina i femenina. Degut aquest gran nombre de membres, Corvi Club Ciclista té una representació setmanal a les diferents proves que es fan a territori català i, a més, també fora. L’objectiu del club és participar a les curses de la Federació Catalana i Espanyola de Ciclisme, fomentar aquest esport a la ciutat de Terrassa i donar a conèixer la marca.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari