‘Animales nocturnos’, ja al cine

S’estrena ‘Animales nocturnos’, de Ford

Els cines estrenen ‘Animales nocturnos’, dues històries que canvien el seu rumb

Animales nocturnos tracta dues històries molt diferenciades, però amb un vincle molt directe. Una és la de Susan Morrow, una galerista establerta a Los Àngeles que comparteix una vida privilegiada, però buida, amb el metge Hutton Morrow, el seu segon marit, que és metge.

És cap de setmana i el seu marit és fora, com sempre. Susan troba un paquet a la bústia: és una novel·la escrita pel seu marit, Edward Sheffield, del qual no sap res des de fa anys.

Ell li demana en una nota que llegeixi la novel·la i que el truqui. Ella, al llit, comença a llegir. Se sent profundament commoguda i comença a recordar moments massa íntims. Se n’adona que el llibre és una venjança, doncs l’obliga a avaluar moments del passat i a replantejar-se decisions. La història li torna a despertar un amor que creia perdut. A mesura que va arribant el desenllaç, es redefineix la figura de l’autor i la d’ella mateixa.

El millor de la pel·lícula és el fantàstic paper dels actors Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson i Amy Adams, fet que aconsegueix una major implicació de l’espectador.

Cal recordar que el director, Tom Ford, és un famós dissenyador de moda que es va estrenar en el camp del cinema en Un hombre soltero. En aquesta segona pel·lícula, Animales nocturnos, ha guanyat els premis dels jurats dels festivals de Venècia i de Toronto. Això aval·la la qualitat de la seva tasca. Així i tot, els seus detractors, que no són gaires, assenyalen que sota tota aquesta bellesa sols hi ha buit, confussió i pretensió. Però… I si és això el que busca Ford?

Animales nocturnos s’estrena demà divendres 2 de desembre als cines.

Author: Redacció de Terrassa

Redacció Terrassa Notícies
redaccio@terrassanoticies.com

Deixa un comentari