Alfredo Vega, nou Primer Secretari del PSC de Terrassa

L’actual Tinent d’alcalde Alfredo Vega, es nomenat nou Primer Secretari del PSC de Terrassa i liderarà la nova Executiva del partit

Alfredo Vega, actual Tinent d’alcalde a l’Ajuntament i militant socialista des del 2007 liderarà la nova Executiva del PSC de Terrassa que engloba “experiència i joventut” i treballarà per tres objectius principals “fomentar el debat polític, dinamitzar la militància i obrir més l’agrupació a la ciutat”.

El fins ara Viceprimer Secretari de l’agrupació, s’ha convertit en el nou líder del PSC de Terrassa després que la militància hagi aprovat la seva candidatura per unanimitat. Els afiliats i afiliades han emès el seu vot en urnes, en una assemblea extraordinària que s’ha celebrat aquest divendres al centre cívic President Macià i en el que s’ha escollit la nova comissió executiva de l’agrupació. En aquesta ocasió, sols s’ha presentat la proposta encapçalada per Vega.

Durant el seu primer discurs com a Primer Secretari del PSC de Terrassa, Alfredo Vega ha afirmat que assumeix el lideratge “amb responsabilitat, des de l’honor de representar el partit més fort a la ciutat, amb humilitat, transparència i amb la participació de tots els i les militants socialistes”.

Per Vega, els principals objectius a assolir són “crear debat polític dins la nostra formació, serà el partit qui porti les polítiques a les institucions” i ha afegit: “també volem dinamitzar l’agrupació, cohesionar-nos, fer pinya i tirar endavant un projecte comú amb la força de tots i totes. I per últim, ens hem d’obrir a la ciutat, tornar arribar als barris i conèixer els neguits i les necessitats dels terrassencs i terrassenques”.

Membre de la nova Executiva

Alfredo Vega estarà acompanyat per un equip de 8 dones i 9 homes. Javi García, militant des dels 16 anys, Primer Secretari de les JSC de Terrassa i advocat, assumeix la Secretària d’Organització i Finances amb 23 anys d’edat. Josefina Merino, expresidenta del Centre Andalús de Nueva Carteya a la ciutat i militant des del 2015, serà la responsable de l’àrea de Política Municipal; el tinent d’alcalde Marc Armengol portarà Territori i Medi ambient i la Secretaria d’Habitatge recau en la regidora i advocada Lluïsa Melgares.

Antonio Navajas, advocat i mestre de professió, serà el responsable de la Secretaria d’Educació mentre que Juan Antonio Gallardo, professor de la UPC i exregidor de l’Ajuntament de Terrassa, s’encarregarà d’Universitats.

Àngels Font continuarà encapçalant la Secretaria d’Igualtat i Àfrica Serena, infermera de professió i militant des de fa poc temps, dirigirà l’àrea de Salut i Cohesió Social.

El jove Carles Eugeni Luengo, que ha estat Primer Secretari de les JSC de Terrassa i del Vallès Oest i que actualment és el representant del PSC al Districte 6, serà el responsable de la Secretaria de Formació. L’històric militant i també exregidor, Pedro Domínguez portarà la Secretaria de Gent Gran Activa i l’àrea de Comerç i Ocupació recaurà en Gràcia García, que fins ara era Secretària d’Economia a l’agrupació.

Laura García, presidenta de l’associació de veïns del cementiri Vell i militant a Terrassa des de fa molts anys, serà l’encarregada de la Secretaria d’Acció als districtes i Jordi Adrià, que havia estat regidor a Rellinars, s’ocuparà de l’àrea d’actes i dinamització del local, a més de portar la nova Secretaria d’Esports a l’agrupació local.

Noemí Carmona, estudiant d’Economia i militant de les JSC serà la responsable de Comunicació 2.0 i Nuri Escudé, molt vinculada al teixit associatiu i cultural de la ciutat, seguirà ocupant el càrrec de Secretària de Cultura. Tanca l’equip Albert Planell, que ha estat secretari d’Organització de la federació del PSC Vallès Oest els darrers cinc anys i que formarà part de la nova Executiva del PSC de Terrassa com a vocal.

Desenvolupament de l’Assamblea

En aquesta mateixa assemblea, el primer secretari sortint i alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha realitzat l’Informe de Gestió dels darrers cinc anys, una memòria de la feina feta per l’agrupació local, que ha comptat amb l’aprovació unànime per part de la militància.

La nova executiva del PSC de Terrassa ha agraït la tasca feta per la direcció sortint i ha volgut posar en valor la feina que es desenvolupa al govern de la ciutat, segons ha declarat Vega: “L’alcalde Jordi Ballart i el seu equip estem implicats cent per cent amb la ciutat i amb la seva gent. Treballem cada dia per millorar Terrassa i prioritzem les polítiques socials, aquelles que tenen a les persones al centre de totes les mesures”.

El nou primer secretari de l’agrupació socialista ha assegurat que des del partit “donarem tot el nostre suport a l’executiu, treballarem colze a colze pel benestar de la gent i per garantir el bon govern a Terrassa”.

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada