Alcoholèmies, atropellament, i motorista ferit

S’instrueixen diligències a un conductor, implicat en un accident, que dona positiu en consum d’alcohol

El sinistre només va provocar danys materials

A les 22 h d’ahir, la Policia Municipal va rebre una trucada telefònica d’una persona implicada en un accident de trànsit a la cruïlla del passeig del Vint-i-dos de Juliol i el carrer Sant Leopold, en el que el seu vehicle havia rebut l’impacte d’un altre, conduït per una persona que semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Un cop al lloc, i després de comprovar que ningú havia resultat lesionat, els agents van comprovar que un dels conductors implicats presentava símptomes de trobar-se sota la influència de l’alcohol. Davant d’aquest fet, el van sotmetre a les reglamentàries proves de determinació del grau d’impregnació alcohòlica, amb un resultat positiu de 0,94 i 0,99 mg/l. En base als resultats, es va procedir a la instrucció de les oportunes diligències judicials.

Atropellament amb dos vianants ferits

A les 12.50 h d’ahir, el 112 va comunicar a la Policia Municipal que a la Ronda de Ponent, amb el pont de Poble Nou, una furgoneta havia atropellat dos vianants. Un cop al lloc, la dotació policial va comprovar que els dos vianants implicats eren mare i filla i que les seves lesions semblaven revestir pronòstic lleu. Una ambulància les va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser ateses de les seves ferides.

Un motorista ferit en un accident de trànsit

Cap a les 21.25 h d’ahir, els Mossos d’Esquadra van informar a la Policia Municipal que a la rotonda de l’avinguda del Vallès amb el carrer de Navarra s’havia produït un accident de trànsit en el que s’havien vist implicats un turisme i una motocicleta, el conductor de la qual havia resultat ferit. Un cop al lloc, els agents policials van comprovar els fets i una ambulància va traslladar al conductor de la motocicleta a l’Hospital de Terrassa.

Dos conductors són sancionats administrativament per alcoholèmies positives

A la 1.15 h d’aquesta matinada, una dotació de la Policia Municipal que feia servei de patrulla ha observat que un vehicle circulava de forma estranya i erràtica pels carrers del Centre. Els agents han donat l’alto al conductor al carrer de Montserrat, a l’alçada del carrer del Nord, i han pogut veure símptomes evidents que aquesta persona es trobava sota la influència de l’alcohol. Els agents han sotmès al conductor a les proves d’alcoholèmia, que han donat un resultat positiu de 0,56 i 0,58 mg/l. Seguidament, han realitzat la corresponent denúncia administrativa

Poc després, sobre la 1.30 h, una altra dotació policial, que circulava pel carrer del Marquès de Comillas, a l’alçada del passeig del Vint-i-dos de Juliol, ha observat un vehicle que circulava a una velocitat inadequada. Els agents han aturat el vehicle i han apreciat en el conductor una simptomatologia inequívoca d’haver consumit alcohol. Un cop realitzades les proves d’alcoholèmia, que han donat un resultat positiu de 0,53 i 0,52 mg / l, s’ha redactat la corresponent denúncia administrativa.

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada