Acord per votar el concert de Festa Major

Acord per tal que la ciutadania de Terrassa voti el grup de música que prefereixi pel concert de Festa Major de dissabte a la nit

La regidoria de Cultura ha proposat a la CUP la metodologia i calendari del Pla Pilot per obrir a la participació ciutadana la tria d’un concert de Festa Major 2018, donant així compliment a l’anunci realitzat per l’exregidor Jordi Flores durant el ple del passat 25 de maig de 2017 (després de la polèmica suscitada en haver rebutjat inicialment la moció presentada per la CUP al febrer de 2017.

Concretament, la regidoria de Cultura proposa que la ciutadania pugui triar l’artista que protagonitzi el concert de dissabte nit (30 de juny) al Parc dels Catalans, conegut per tenir un estil musical de pop-rock en llengua castellana. La ciutadania triarà entre el grup que més li agradi entre una llista pre-seleccionada de grups musicals, que podrien oscil·lar entre 5 i 10 noms diferents. Aquesta limitació del ventall respon a les dificultats tècniques per aconseguir atraure més grups musicals a aquestes alçades del curs, donat que la contractació de bandes musicals es realitza amb mesos d’antel·lació.

“La ciutadania triarà entre el grup que més li agradi entre una llista pre-seleccionada de grups musicals, que podrien oscil·lar entre 5 i 10 noms”

I és que en aquest cas, tanmateix, la regidoria no ha complert amb els terminis establerts per ella mateixa a fi de portar a terme la iniciativa anunciada. Aquest procés s’hauria d’haver realitzat “amb mesos d’antel·lació”, tal com l’equip de Govern va suggerir repetidament al febrer de 2017 i tal com la CUP ja havia plantejat prèviament a la seva moció.

En tot cas, la CUP mira cap endavant i actuarà amb responsabilitat. Així que l’incompliment del calendari no serà un obstacle pels anticapitalistes. Ara toca posar les bases per enllestir el sistema de votació electrònica, els criteris que han de complir els potencials votants… Així com el calendari amb el qual es desenvoluparà aquest procés.

Author: Zurimendi Ander

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.