Accidents amb ferits ahir dimecres

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Accidents amb ferits ahir dimecres amb un motorista que va ser traslladat a l’hospital i dos conductors ferits lleus en una col·lisió

Dimecres es va saldar amb dos accidents amb ferits. A les 22 h d’ahir dimecres, la Comissaria dels Mossos d’Esquadra va contactar amb la Policia Municipal per informar sobre un accident de circulació al carril lateral d’accés a l’autopista C-58, en el punt quilomètric 20, en direcció a Barcelona. Al lloc hi van acudir dues unitats de la policia local, així com una ambulància. Els agents van comprovar com el motorista accidentat es trobava estès en una banda del lateral, amb lesions de consideració, i va ser traslladat amb urgència als serveis assistencials de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Els agents van recollir les dades i filiació d’un testimoni presencial. Tot apunta a que el motorista va ser impactat per un turisme i el seu conductor es va fer escàpol sense oferir auxili. Una grua particular va retirar la motocicleta de la via pública.

Dos ferits lleus en la col·lisió de dos turismes

A les 15.15 h d’ahir, un particular va trucar a la Policia Municipal per comunicar un accident de circulació al carrer de l’Agricultura, a l’alçada de la carretera de Montcada. Una unitat va acudir al lloc dels fets i va demanar la presència d’una ambulància per assistir al conductor i a un ocupant del vehicle. Segons sembla, el conductor lesionat, que circulava pel carrer de l’Agricultura, va efectuar una maniobra de frenada en arribar al pas de vianants perquè estava creuant una persona.

El conductor que circulava darrera del primer no es va adonar d’aquesta maniobra i va impactar en la part posterior del vehicle. Els dos lesionats van ser traslladats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser atesos de lesions lleus.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari