Rubí reclama davant la compra de l’Hospital General

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

L’Ajuntament de Rubí reclama a la Generalitat a garantir una atenció sanitària de qualitat pels Rubinencs

El govern municipal afirma haver conegut la intenció del Departament de Salut de negociar la compra de l’Hospital General de Catalunya a través dels mitjans de comunicació

El govern municipal de Rubí manifesta que no ha rebut cap comunicació oficial en relació a la voluntat del Departament de Salut de la Generalitat i la Direcció de l’Hospital Universitari General de Catalunya d’estudiar un possible acord per la compra del centre sanitari de Sant Cugat per part del Govern català.

Segons l’equip de govern municipal, la notícia l’han conegut gràcies als mitjans de comunicació, que s’han fet ressò d’un comunicat conjunt emès per la conselleria i la direcció de l’equipament sanitari. Els treballadors de l’Hospital General, segons publiquen alguns mitjans, també s’haurien assabentat de les intencions del departament a través de la premsa.

La prioritat del govern local és que els rubinencs i les rubinenques gaudeixin d’una atenció sanitària pròxima i de qualitat i si pot ser al terme municipal, millor. Rubí és una ciutat amb més de 75.000 habitants, que necessita un equipament de referència. En qualsevol cas, l’objectiu prioritari de l’equip de govern és que la ciutadania de Rubí disposi d’una bona atenció sanitària.

Author: Catalunya Directe

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.