25è Aniversari del Sant Llorenç Korfbal Club

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El Sant Llorenç Korfbal Club ha celebrat el passat dissabte 23 el seu 25è aniversari

El Sant Llorenç KC és el club més antic que es manté en actiu

El passat dissabte dia 23 de setembre de 2017 es va celebrar l’acte commemoratiu del 25è aniversari del Sant Llorenç Korfbal Club (SLKC) en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç.

La jornada festiva es va desenvolupar durant tot el dia. Al matí, entre les 9.30 i les 11.15 h es va disputar el torneig de les categories de promoció aleví i infantil de diferents clubs del korfbal català. Van participar el CKBarcelona, el CKVallparadís, el CKCastellbisbal, el CKVacarisses i el Sant Llorenç KC . A les 12 h es va dur a terme un dels partits del torneig sub-19, el Castellbisbal i el Montcada (6-8). La lliga sub-19 és de recent creació i va servir als equips per preparar-se per la competició oficial. A les 12.30 h es va realitzar l’entrega de premis del torneig de les categories de promoció. Durant tot el matí van actuar la Colla Jove i Diables de Sant Llorenç i els Geganters de Sant Llorenç.

A les 16.30 de la tarda es va disputar l’enfrontament del SLKC i el CKVacarisses, un partit molt igualat amb el resultat de 4 a 6, amb victòria del Vacarisses. Posteriorment es van jugar els partits per disputar el 3r i 4t, el Sant Llorenç KC contra el CKCastellbisbal (12- 2), i el 1r i 2n lloc, el CKVacarisses contra el CKMontcada (2-8).

La final i l’entrega de premis es va comptar amb en Sr. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, en Sr. Alfredo Vega, 1r tinent d’alcalde. Serveis Generals i Govern Obert, i la Sra. Kira Menén, presidenta de la Federació Catalana de Korfbal.
Tot seguit i amb la presència d’en Sr. Dani Nart, regidor d’Esport de Terrassa, es va disputar el partit amistós entre els jugadors/es i exjugadors/es que formen part del passat, present i futur del club. Un partit divertit i amè, en què es van reunir una representació de jugadors i jugadores dels 25 anys del Sant Llorenç amb un ajustat 14- 16. Al finalitzar el mateix es va projectar el documental dels 25 anys d’història del SLKC. A les 20.30 h es va gaudir d’un petit pica-pica per finalitzar l’acte de celebració.

Durant tot el dia es va habilitar dues zones d’exposició històrica amb una representació de les copes guanyades, les equipacions esportives i la projecció de fotografies i notícies del llarg dels 25 anys. També es va disposar de servei de bar i punt de venda del marxandatge del club.

Author: Sant Llorenç Korfbal Club

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.